Routier Transport

Tu conduci viitorul.
Noi îți oferim suportul.

Devino partener ROUTIER

Devino partener ROUTIER

La ROUTIER, credem în adevărate parteneriate cu tracționiștii din România și Europa de Est. Împreună, punem România pe harta Europei în transporturile rutiere la standardele cerute de clienții de top.

Suntem o companie care se bucură de încredere în rândul tracționiștilor români și care își respectă mereu promisiunile. De asemenea, la ROUTIER, tracționiștii găsesc mereu suport, printr-o echipă dedicată care respectă în primul rând oamenii și nevoile lor. Pentru că fericirea oamenilor care se implică și conduc mărfurile clienților la destinație se regăsește în satisfacția clienților.
Descoperă avantajele unei colaborări cu ROUTIER.

La ROUTIER, un tracționist este un partener care se așează la aceeași masă cu noi. ROUTIER înseamnă siguranță pe termen lung și stabilitatea oferită de o companie aflată în ascensiune pe piața transporturilor din Europa.

În perioade cu puține certitudini ( la fel ca și această perioadă Covid și post-Covid), soluția este crearea de parteneriate. Pentru un tracționist, un parteneriat solid cu ROUTIER este o garanție a continuității.

Chiar dacă în domeniul transporturilor, plățile durează uneori luni de zile, partenerii ROUTIER sunt plătiți la finalizarea cursei (sau la scadențe mici) din fondul ROUTIER Partener, creat special pentru a asigura un cashflow optim. Partenerii ROUTIER sunt plătiți mereu la timp și se pot baza pe un program de plăți sigur.

O provocare a pieței transporturilor este golul creat între personalul din birou și personalul aflat pe drum. La ROUTIER am dezvoltat un sistem de comunicare care asigură claritate și confort. Tracționiștii ROUTIER beneficiază de suportului unei echipe dedicate ( telefon și mesagerie în timp real).

La ROUTIER, tracționiștii primesc carduri de carburanți și aparate de taxare din prima zi, fără garanție, un confort financiar care elimină orice sincope în activitatea de transport. De asemenea, avem suport dedicat care rezolvă direct sau prin colaboratori orice fel de inconveniente care pot apărea pe drum (asistență rutieră, dotare cap tractor, facilitarea obținerii unor acte necesare).

Viitorul sperie pe mulți dintre noi. Și este firesc ca incertitudinile să creeze frica de viitor. ROUTIER este o companie înființată în 2006 care mereu a fost cu un pas în fața industriei, având o gândire orientată spre inovație și continuă adaptare.

Partenerii ROUTIER ( tracționiști și șoferi) pot avea încrederea că noi mereu vom crea certitudini din incertitudine. Mereu vom găsi soluțiile pentru ca toți partenerii să fie siguri de viitorul lor și al familiilor acestora. Un viitor mai bun.

ROUTIER Partener,
o colaborare de succes
cu peste 100 de
tracționiști.

Routier European Transport, societate cu capital integral privat, este prezentă pe piața de transport rutier și logistică din Romania și Europa din anul 2006. După un start ca și transportator de mărfuri generale cu camioane complete, am dezvoltat în timp soluții logistice integrate pentru a răspunde solicitărilor clienților din piețele regionale. Astăzi nevoile clienților se dezvoltă într-un ritm care necesită colaborări cu tracționiști și împreună dezvoltăm adevărate parteneriate de succes.

INTRĂ ÎN PROGRAMUL ROUTIER PARTENER
0

LOCAȚII
ÎN EUROPA

0

PERSOANE DEDICATE
PENTRU SUPORT

0

TRACȚIONIȘTI
DE ÎNCREDERE

0

CAMIOANE
MODERNE

map-marker
map-marker
map-marker
map-marker
map

Alege să fii
sub o umbrelă
sigură.